Velkommen til min blog

Jeg er kvinde, psykoterapeut, forfatter, kæreste, mor, veninde, datter og selvfølgelig en masse andet. Jeg gør mig mange tanker om kvindelivet i 20 érne, 30´erne og 40´erne og det vil jeg gerne dele med dig.

Jeg skriver på denne blog på alle hverdage med et nyt emne hver uge og her kan læse om mine overvejelser om kvindeliv i Danmark og de udfordringer det giver os. Jeg vil bruge mig selv og mit parforhold, de problematikker jeg hører om fra mine veninder og fra klienterne i min praksis som inspiration.

Det er mit ydmyge håb, at jeg kan inspirere dig til at få mere ud af dit liv. Jeg håber, at jeg kan bidrage med genkendelse og inspiration til der hvor du er  i dit arbejds- og kærlighedsliv og i dit moderskab – lige nu.

Tanken er, at give dig stof til eftertanke, som måske kan give en god dialog i dit parforhold eller som kan åbne dine øjne for den måde, du lever dit liv på. Måske kan du i genkendelsen lære mere om dig selv med alle dine muligheder og dine begrænsninger.

Hvis jeg er rigtig heldig kan jeg bidrage til, at du kan opleve at få en større forståelse for hvem du er og hvordan du kan bruge denne nye viden i dit liv.

Hvis du vil have mere af mig, så læs om hvordan jeg arbejder som terapeut under fanebladene ovenfor eller send mig en mail på info@axholm.com eller ring 23 80 60 16. Jeg kan hjælpe dig med at få meget mere ud af dit liv.

Jeg vil glæde mig til at få kommentarer og spørgsmål til det jeg skriver og jeg er allerede spændt på at møde dig derude i cyperspace.

Se også mine hjemmesider og læs mere om det jeg laver på www.axholm.com og www.singlegrupper.dk

Der er ingen kommentarer
 • Anne-Marie Jensen

  27. marts 2009 at 15:27 Svar

  Hej Katrine!
  Hvor er det en smadder god og inspirerende side du her har lavet. Jeg vil glæde mig til at følge dens og din udvikling og lade mig inspirere i min egen udvikling. Tak fordi du gider dele dig !
  Anne-Marie Jensen

 • Trine

  2. april 2009 at 21:01 Svar

  Kære Katrine
  Jeg ser frem til at blive inspireret – jeg er allerede fanget en lille smule ind af dine spændende overvejelser!
  Tak for at du deler!
  Vh Trine

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vil du have min gratis e-bog & nyhedsbrev?

Email
Postnummer