Hvad er terapi?

Formålet med at gå i terapi er, at du gennem samtale med mig får indsigt i og forstår dig selv.

Jeg tror på, at du lever dit liv, så godt du kan. Når du får indsigt i dig, dine mønstre og hvordan din historie og livserfaring påvirker dig, så vil det være det første skridt og inspiration til at skabe den forandring i dit liv, som du ønsker dig.

Når du forstår hvem du er og hvordan du fungerer både med din fornuft og med dine følelser, så kan du vælge at gøre noget andet og bedre.

Et terapeutisk forløb er baseret på ærlighed, åbenhed, tillid og engagement og er et samarbejde mellem dig og mig.

Jeg arbejder intuitivt og bruger mit eget nervessytem til at skabe kontakt og tryghed. Jeg arbejder transparent, så det jeg oplever i terapien, det deler jeg med dig. Som regel vil det give mening og hvis ikke det gør, så går vi bare videre. I min verden er du eksperten på dig. Jeg hjælper dig med at lære dig selv at kende.

Samarbejdet mellem os indebærer at du er villig til at

· mærke og tale om det, der optager dine følelser og tanker

· arbejde med dine muligheder og begrænsninger

· undersøge de valg og dermed også fravalg du træffer i dit liv

· få øje på dit ansvar eller mangel på samme i forskellige relationer

I terapien er jeg

· nærværende og respektfuld

· undersøgende overfor de forhold der kommer frem i terapien

· ansvarlig for de terapeutiske rammer

· bevidst om mine begrænsninger som terapeut

· løbende under efterudddannelse og supervision

Dit ansvar som klient

Som klient er du ansvarlig for at overholde den aftalte mødetid og det er mit ansvar, at afslutte sessionen. Hvis du kommer for sent slutter vi som aftalt og du betaler stadig fuld pris. Du betaler derimod ikke for eventuel overskreden tid.

Betaling og priser

En individuel terapeutisk samtale varer 90 minutter og koster 1.750 kr.

Parterapi varer ligeledes 90 minutter og koster 1.950 kr.

Betalingen sker ved booking og kan aflyses op til 24 timer før vores aftale. Pengene bliver tilbageført automatisk. Du vil modtage en kvittering.

Der er også mulighed for at få terapi over telefonen. Det koster 1.250 kr for en time, hvor jeg ringer dig op. Du kan booke en session over telefon eller Skype pr mail HER. Betaling skal ske før sessionen ved overførsel til min konto 3409 11709427 eller MobilePay 22 33 11 58.

Tavshedspligt

Som psykoterapeut er jeg underlagt tavshedspligt, således at jeg ikke må videregive oplysninger om mine klienter til 3. mand. Dette gælder naturligvis ikke, når jeg ifølge den gældende lovgivning har oplysningspligt til eksempelvis de sociale myndigheder eller politi.

Parkering

Adressen er: Frydenlundsvej 30, bygning E, 2950 Vedbæk. Der er fri parkering og blot et kvarters gang fra Skodsborg Station eller bus fra Vedbæk Station.

Har du brug for mere information? Kan jeg kontaktes hér

Vil du have min gratis e-bog & nyhedsbrev?

Email
Postnummer