Referencer

Ref 1

Jeg kontaktede Katrine Axholm fordi jeg havde brug for en følelses- og behovsmæssig afklaring i mit parforhold, der på det tidspunkt var meget kompliceret. Forløbet hos Katrine har været intenst, meget udbytterigt og hjulpet mig betydeligt både i forhold til mine indledende ønsker af terapien og i forhold til en mere generel personlig udvikling.

Katrine har hjulpet mig til, at komme i bedre kontakt med mine behov og at opnå en stærkere og mere bevidst kontakt til mine følelser. Disse forbedringer har haft stor positiv betydning i forhold til, at håndtere problemer med stress, konflikter i parforholdet og følelsesmæssig forvirring. Jeg vil anbefale Katrine til alle personer, der oplever konflikter, stress, ringe kontakt til egne behov, eller følelsesmæssig forvirring. Katrine har en meget virkningsfuld og intens metode til, at klarlægge og bevidstgøre følelser og behov samt disses betydning for de valg og prioriteringer, der er kilden til et mere tilfredsstillende liv. Andreas 42 år

Ref 2

Jeg kom til Katrine, for at lære mig selv bedre at kende og at lære at sætte grænser og turde være mig!
Efter et års forløb synes jeg, jeg har arbejdet mig godt fremad mod mine mål.
Jeg har lært at sætte grænser, være tydelig og stå ved mig selv.
Det har været en hård og lang proces og der gik noget tid, før der kom “hul på bylden”.

Samtidig har det også været glædeligt og jeg har tit været fyldt med energi og gåpåmod efter en terapitime…
Jeg vil til hver en tid søge”hjælp” igen og vil iøvrigt altid anbefale Katrine til venner og veninder i nød. Nete 41 år

Ref 3

Inden jeg startede hos Katrine har jeg været tidligere været i terapi pga. tab og sygdom i familien. Jeg har prøvet psykologer og gruppeterapi, men aldrig en psykoterapeut.

Mine tidligere forløb/processer har gjort, at jeg føler mig meget bevidst omkring mig selv. Jeg kan handle ud fra det, men jeg manglede en brik/område. Derfor opsøgte jeg Katrine, da jeg havde brug for noget hjælp, støtte og rådgivning omkring mænd og min måde at agere i forhold til dem.

Mit forløb hos Katrine har givet mig:

  • Jeg er blevet mødt med god forståelse, og vi havde fra starten en god kemi og dialog.
  • Jeg oplevede åbenhed begge veje og det gav mig tillid og tryghed. Det er et vigtigt tema for mig, da jeg før har oplevet meget svigt. At jeg føltte mig tryg har gjort at jeg har fået meget ud af min terapi.
  • Katrine har hjulpet mig med, at acceptere min egen sårbarhed, og give mig selv lov til at være der hvor jeg er f.eks. når jeg er ked af det eller vild med en mand.
  • Jeg har fået hjælp til at forstå, se og rumme de forskellige sider at mig selv.
  • Jeg fik gode indsigter i hvordan min fortid stadig spillede ind i mit liv f.eks. omkring temaer om svigt og om at nøjes i kærlighed. Vi har arbejdet med disse områder og jeg har fået redskaber til at tackle tidligere svigt. I dag er jeg meget opmærksom på IKKE at nøjes mere, og se/mærke min egen værdi.

Mit terapi forløb er nu afsluttet, da jeg føler jeg har fået den hjælp som jeg søgte. Jeg har aldrig fået så god terapi før.

Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil kontakte hende igen, hvis jeg igen møder forhindringer, som jeg har svært ved at håndtere. Rikke 32 år

Ref 4

Min far er den stærke, beskytteren, skafferen, og den der sørger for, at alting er korrekt og perfekt. Jeg har altid set op til ham og haft stor respekt for ham. Det korrekte og perfektionen er imidlertid meget svært at leve op til – selv for mig, der (også genetisk) ligner ham så meget. Men jeg har i min søgen efter min egen identitet kopieret ham og hans måde at være på. Problemet ved det er bare, at jeg har glemt mig selv – glemt at mærke efter, hvem JEG er og forsøgt at fortrænge, at jeg har nogle bløde sider, der ikke bliver tilgodeset ved at være den stærke. Jeg har troet, at ”bløde sider” ved mig selv er et svaghedstegn – nu har jeg set, at det er en styrke at stå ved også at indeholde den side. Carina 32 år

Ref 5

I MedHelp a/s har jeg undervist de sygeplejersker, som tager imod og håndterer sygemeldinger fra medarbejdere i de virksomheder, der har købt fraværshåndtering hos MedHelp.

Vi kontaktede Katrine Axholm fordi vi havde brug for at sætte fokus på den ”svære samtale”, som kunne indeholde:

·         Krise/depression/sorg

·         Afvisning/vrede

·         Afmægtighed

·         Taler meget

·         Svære at afbryde

·         Pjæk

Det har været godt at Katrine kommer udefra og hun er god til at tilføre situationen en anden vinkel.

Den enkelte sygeplejerske blev bevidst om i hvilke samtaler hun blev udfordret.

Hun fik ideer til en bedre kommunikationen i de svære samtaler og samtidig bevare sig selv.

Jeg ville anbefale Katrine Axholm til andre, der arbejder med kommunikation/kundeservice både i telefonen og fysisk.

Karen Thygaard, chefsygeplejerske i MedHelp a/s

Ref 6

Kære Katrine Jeg tænkte på dig tidligere i dag – at jeg ville skrive til dig, hvor glade vi begge har været for terapien. Tusinde tak for din måde at gøre det på. Jeg synes vi har haft en meget bedre, stille og rolig dialog siden og givet hinanden fri. Mest af alt har der været en stilhed og ro jeg ikke kan huske vi før har haft, til bare at passe os selv og ikke have så travlt på hinandens vegne. Jeg tror vi hver især er gået i reflektion, også fordi vi begge følte os mødte og set i terapien af dig og af hinanden. Camilla og Michael – parterapi

Ref 7

Tusind tak for et fantastisk forløb fra parterapi over individuelle sessions til workshoppen og frem til nu. Hvad der “bare” startede ud i mit hoved som parterapi og en redningsplanke for mit parforhold – er blevet begyndelsen på en lang rejse ind til mig og i mig, en rejse der endnu ikke er slut – egentlig er den nok mest “bare” begyndt. 

Jeg var blevet tilskuer i mit eget liv og det var egentlig ikke særligt sjovt at se på. Jeg havde SÅ svært ved at tage de gode ting ind og arbejder som du ved stadig med det – både familiemæssigt og job mæssigt – det skete ligesom udenfor mig – væk fra mig! Men hold kæft hvor var jeg blevet god til at huske hver en lille ligegyldig fejl eller dårlig oplevelse og så lige dunke mig selv med det hele tiden og så igen!

Det har været og er en rejse hvor dine observationer, relevante spørgsmål, omsorg og mentale kram samt ikke mindst kærlige “spark” og fantastiske humør, har givet mig modet til at se mig selv i øjnene, finde mig selv – blive tydeligere overfor mig selv og andre … Jeg er stadig på vej – Tine er undervejs. Jeg har savnet hende! Helt uendelig meget! Men nu er hun her mere og mere. Så jeg ved at jeg kommer ud og frem stærkere og mere tydelig end nogen sinde før!

Efter alt for megen laden stå til og holden afstand til mig selv og ikke mindst de mennesker der betyder mest i min hverdag har jeg endelig forstået at jeg må tage mig selv alvorlig – være mig – på godt og ondt (hvor fortærsket det end lyder) … Jeg har ikke prioriteret eller troet på mig selv i lang tid og havde helt glemt hvordan! Er faktisk ikke sikker på jeg nogen sinde før har vidst hvordan?! Jeg har ikke lært det?! Jeg havde mistet lysten, gnisten og kreativiteten og var nok længere ude end jeg selv vidste og ville indrømme … jeg bliver så trist over det men og så rørt og glad for nu at se fremad.

Jeg var blevet en sur, træt, indelukket, selvudslettende og sulten kvinde, der ikke kunne finde vej – nu kan jeg se en klar vej ud af hængedyndet og tågen, jeg kan se mig og jeg nyder livet igen 😉 Du har været et utrolig skelsættende bekendtskab.

Så af hjertet tak for din tålmodighed og realistiske tilgang til mig! Og dette er IKKE en tak for nu mail – jeg kommer til at arbejde med det her en rum tid! Tine, 38 år 

Ref 8

Jeg kom til dig efter flere år i følesesmæssig turbulens. Jeg var præget af stress, dødsfald, jeg blev forladt af  min kærste og fik   konstateret modermærkekræft. Da jeg læste et af dine indlæg på bloggen, tænkte jeg at du kunne hjælpe mig.

Jeg havde brug for hjælp til

· Få styr store følelsesmæssige dyk i forhold til eks-kæreste

· Forholde mig til modemærkekræften, uden det var ødelæggende for min hverdag.

·  Få værktøj til at kontrollere graden af, at være ked af det.

De problemer jeg kom med, fik jeg efter få gange hos dig, ret god kontrol over. Dog dukkede der lige lidt mere op i “rygsækken” end jeg havde forventet. Det var hårdt og det var godt.

Jeg har arbejdet med

· Mit forhold til min far (relationer til mænd…OMG..kæmpe arbejde ligger forude

· Følelsen af altid at være “mærkelig”

· Mit forhold til mig selv

· Gi’ mig selv lov til at være ked af det

Mit forløb hos dig, har været en hård følelsesmæssig proces, som jeg er klar over, slet ikke er slut endnu. Jeg er vildt glad for min “mentale værktøjskasse” og den er i brug hver dag. Det er ikke alt værktøjet jeg mestrer lige godt, men øvelse gør vel mester!

Du skal vide at jeg er dybt taknemlig over din hjælp, selvom det har været og stadig er en hård omgang at se mig selv i øjnene. Jeg har flere gange været i tvivl om det var rigtigt at blive ved. Jeg ved at der ligger en masse mentalt arbejde forude, men jeg er med din fantastiske hjælp, klædt på til at smøge ærmerne op og komme igang Anne 41 år

Ref 9

“Jeg har lært så meget om mig selv igennem mit arbejde hos dig. Jeg er blevet meget mere bevidst, og bedre til at handle i mange situationer. Jeg har lært at komme ned og mærke hvad der sker i mig selv, og på den måde ved jeg, hvad jeg har brug for og hvor mine grænser går. Jeg er så glad for at jeg tog mig selv alvorligt og søgte din hjælp.” Lonnie 42 år

Ref 10

Efter en længere snak med en god veninde, der konsulterede Katrine, besluttede jeg at jeg også kunne trænge til lidt oprydning på øverste etage. Jeg betragtede mig i forvejen som en 95% lykkelig mand med styr på livet og det gør jeg stadig. Men jeg trængte til at se nogle af mine handlemønstre i et nyt lys.

Forløbet hos Katrine var enormt berigende og jeg fandt en masse meget konkrete tiltag i hverdagen, som udfordrer den jeg er – med stort udbytte. Tak til Katrine. Michael 42 år

Ref 11

Vi er et ægtepar, der nu har været gift i 37 år. Det er et paradoks, at vi på den ene side henover årene er vokset sammen, så vi er helt filtret ind i hinanden og på den anden side er vi vokset fra hinanden. Det har betydet at der opstod gnidninger i det daglige, så glæden ved at leve sammen var væk – småting udløste konflikter, der tog alt for længe at få løst.

Sammen med Katrine gik vi igang med at filtre os ud af hinanden og med at lære at tage vare på os selv. Det var en proces, der dels gav anledning til smil, når vi fik de her AHA oplevelser, som større indsigt i os selv gav, men også gav anledning til tårer, når det stod tindrende klart, hvordan vi havde spændt ben for os selv og hinanden hen over tid.

I dag har vi lært at blive på egen banehalvdel og at være ansvarlig for vores egen lykke. Vi er blevet meget mere opmærksomme på os selv og tage ansvar for opfyldelsen af vores egne behov. Når vi står på vores egne fødder, oplever vi at kunne møde hinanden og være givende over for hinanden på en ny, frisk og ligeværdig måde. Birgits reaktioner er ikke længere forudsætningen for mit velbefindende.

Vi har oplevet endnu et paradoks  – ved at blive filtret ud af hinanden og stå mere på egen banehalvdel, har vi fundet tæt ind til hinanden igen. Kærligheden har fået en ny, frisk og bedre fundering.

Det sker stadig, at vi lander i gamle mønstre, men vi er gode til at minde hindanden om det og hjælpe med at bruge de nye værktøjer.

Sessionerne sammen med Katrine har været en kæmpe hjælp til os og vores ægteskab. Flemming 59 år. (gift med Birgit)

Ref 12

Vi er et par som har hængt sammen siden vores pure ungdom og har oplevet meget lykke sammen gennem tiden, hvor vi byggede rede og vores 3 dejlige børn kom til med passende mellemrum. Vi var meget unge, men vi havde modet og kræfterne til at få det til at lykkes også arbejdsmæssigt og med vores karriere. Vi drønede derudad samtidig med at vi også prioriterede vennerne og familien højt.

Pludselig er årene gået og vi havde helt glemt at tage os af os selv og hinanden og fik efterhånden store problemer med at leve sammen. Ja, vi tænkte faktisk at det var håbløst, det hele var gået i hårdknude, ligemeget hvor vi kiggede hen.
Så hvor vi er i dag, med os selv og med hinanden er faktisk et mirakel. Vi står lige nu parat til at rejse på ferie alene sammen
og kan næsten ikke vente med at komme afsted.

Jeg sidder her og prøver at sætte ord på hvilke følelser og tanker jeg gør mig om det sidste halve års tid, hvor vi har gået i par terapi
og fået identificeret vores problematikker hos Katrine. Vi har lært hvad sker der og hvornår og hvorfor og især hvordan kan vi undgå at det hele går i hårdknude for os.

Mere klart kan det siges at vi fik lukket op for alle skeletterne i skabene og satte ord på hele pivtøjet, det var hårdt, ydmygende og skræmmende. Samtidig vidste vi begge at vi var nået dertil, hvor det kun kunne gå fremad. Så vi kastede os ud idet og fik os gnavet ind på alt det der føltes svært. Vi lærte om alle de uhensigtsmæssige reaktioner og den adfærd som gør at vi selv var med til at dræbe kærligheden til hinanden.

Hos Katrine fik vi et åndehul i processen, hvor vi fik fornyet mod og lærte nogle redskaber, hvorledes vi skulle kommunikere og håndtere det som var svært i vores liv, både hver for sig og som par. Det var vigtigt at vi arbejdede på at genopbygge tilliden til hinanden igen og var villige til at vise hinanden respekt for vores forskellighed.

Vi havde hver især nogle adfærds/kommunikations problematikker som var med til at nedbryde vores kærlighed til hinanden og ved at identificere og fortælle udfra situationer i vores hverdag, kunne Katrine hjælpe os til at se, hvad der sker når vi kører i det gamle spor. Katrine er super god til ikke at pensle ned i de situationer vi fortæller om, men går bagom og tegner et billede af hvad der i stedet kan ske, hvis vi tænker og kommunikerer på en anden måde.

Det har vi så øvet os i og plumpet i mange gange, men nu er vi villige til at vente på hinanden og hjælpe hinanden til at komme på sporet. Åh! Hvordan var det nu lige Katrine sagde var en bedre og sundere måde, det kan den anden altid huske, så det gælder også om ikke at hovere, men i stedet hjælpe hinanden positivt tilbage på sporet. Vi har ofte givet hinanden et pusterum for lige at mærke efter i os selv og finde roen igen, så aftaler vi bare at lade det emne ligge og så tager vi det op igen når vi er klar. Her er kunsten også ikke at glemme det, men få sagt til når “jeg” er klar igen.

Det lyder meget meget let, når jeg ser det på skrift, men det er hårdt arbejde, især i starten, men efterhånden oplever jeg at det bliver nemmere og nemmere at kommunikere rigtigt og give udtryk for tanker, drømme og følelser. Jeg oplever at de redskaber som Katrine har lært os virker og vi vokser med opgaven. Vores kærlighed til hinanden har fået et nyt fundament som hviler på tillid, respekt og omsorg for hinanden. Jeg er sikker på at vi lykkes som enkeltpersoner og sammen som par. Birgit 55 år (gift med Flemming)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du have min gratis e-bog & nyhedsbrev?

Email
Postnummer