Om mig

Jeg er uddannet terapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København. Jeg har selv betalt for uddannelsen og den tager fire år. Derefter har jeg taget en gestaltterapeutisk overbygning på Københavns Gestalt Institut. Jeg har også deltaget på flere sommerkurser arrangeret af GATLA (Gestalt Association Los Angeles).

Jeg er gift på 19. år og er mor til to børn på 15 og 17 år. Jeg kender alt til at skulle få en hverdag til at fungere og samtidig bevare gnisten og nærheden i mit (efterhånden gamle) parforhold. Jeg ved også hvad det vil sige at være alt for optaget af, hvad andre mon synes om mig og om jeg kunne leve op til deres forventninger. Jeg har været afhængig af bekræftelse og anerkendelse og at få kærligheden på den helt specielle måde, som kunne fylde mit store indre usikre hul.

Jeg har de første 20 år af mit liv i perioder haft det svært med mig selv. Udadtil virkede jeg stærk og som om jeg havde styr på tingene, men indeni var jeg meget i tvivl om hvem jeg var og om jeg var værd at elske. Mine seje facade handlede mest om at beskytte mit usikre indre. Efter nogle år i terapi, som jeg startede i da jeg var 25, ændrede jeg mit syn på mig selv og mit liv. Det gjorde så stor en forskel og var så hjælpsomt for mig, at jeg besluttede mig for at ville hjælpe andre med at lære at hjælpe sig selv. Jeg har ikke fortrudt et sekund og synes, at jeg hver dag, gør verden til et bedre sted at være. Det er så meningsfuldt for mig at hjælpe andre med at få et bedre liv.

Jeg er mest af alt optaget af parforholdet. I den relation kan vi lære allermest om os selv og jeg tror ikke det er tilfældigt hvem vi forelsker os i. I parforholdet kan vi udvikle os og blive bedre mennesker med endnu mere at give, både til os selv, men også til andre.

Ud over at have sessioner med klienter i min praksis, bliver jeg jævnligt brugt som ekspert i radio, skrevne medier og tv (se blandt andet  DR2 temalørdag om utroskab HER). Lige nu er jeg ved at optage en programrække til TV3 om parforhold, som bliver vist til efteråret 2017. Meld dig til mit nyhedsbrev, så skriver jeg når jeg ved hvornår programmerne bliver sendt.

Jeg er blevet interviewet til Berlingske Tidende HER og HER. Du kan læse med hvis du er abonnent. Morten som deltog i en af mine sparringsgrupper for mænd er blevet interviewet om gruppen MAND-stå ved dig selv! HER.

Jeg afholder også workshopsforedrag og venindeaftener. Jeg har skrevet klummer for Jyllandsposten og for månedsmagasinet IN og jeg blogger her på sitet. Du kan læse mine blogs HER.

I 2008 var jeg med i et rigtig sjovt projekt sammen med nogle andre dejlige damer.

“Gør det noget jeg støvsuger imens?” – Pretty Ink.

Hvad er det for nogle forventninger, vi kvinder har til os selv? Og til hinanden? Synes du for eksempel du kan tillade dig at købe pizza med til klassefesten, når de andre mødre har stået i køkkenet hele eftermiddagen? Kender du dine svage punkter? Behøver man at fjerne hår i røven? Tror du, vi er skabt til at bo sammen med den samme partner hele livet? Hvad stiller du op med din dødsangst?

Bogen stiller en masse spørgsmål og giver nogle bud på svar, men ingen facitliste. For dit liv er dit. Men med denne bog får du for første gang lov at være flue på væggen, når fire begavede, følsomme og morsomme kvinder taler om mænd, mødre, ligestilling og skønhedsoperationer og meget, meget andet – helt uden filter. Der bliver grinet og grædt, diskuteret og delt ud af intime detaljer. Du vil genkende dig selv, og du vil blive inspireret af stylisten, coachen, psykoterapeuten og deres fælles veninde med den ikke helt almindelige baggrund.

Bogen er udgivet i 2008 af forlaget Pretty Ink og kan bestilles hos boghandleren.

 

Det vil jeg

Vi vil alle gerne have et dejligt, nært og inspirerende parforhold, forælderskab og liv, og derfor brænder jeg for at hjælpe dig, med at få det du ønsker dig. Uanset om du er single og søger en kæreste eller om du har brug for hjælp i det parforhold du allerede er i, så er jeg lige her.

Jeg arbejder udelukkende med mennesker, som er klar over at de har et valg og et ansvar for deres eget liv. Det er først når vi vil vedkende os vores del af det, som ikke fungerer i vores liv, parforhold, forældreskab eller arbejdsforhold, at vi er klar til at udvikle os. Så hvis du synes din mand er en idiot, din chef en nar, din kone ikke forstår dig og dine børn er umulige og du selv er helt perfekt, så må du hellere ringe til en anden, for så kan jeg ikke hjælpe dig.

Hvis du derimod har lyst til at lære dig selv bedre at kende, få øje på dine muligheder og dine begrænsninger og forstå hvorfor du gør som du gør, så vil jeg rigtig gerne støtte dig i, at skabe det liv du ønsker dig at leve. Det er dig der har ansvaret og derfor også magten og friheden til at udvikle dig og blive den bedste udgave af dig. Du kan ikke ændre de andre, men du kan ændre din måde at opleve dem på. Det gør hele forskellen.

Vi mennesker lever en stor del af vores liv pr. automatik og det er først, når vi opdager, hvad vi gør og helst også hvorfor vi gør det, at vi bliver i stand til at gøre noget andet. Du er sikkert meget vel klar over, at det du gør ikke altid er hensigtsmæssigt i visse situation, for dig selv og for dem du er tæt på. Problemet er måske at du ikke ved hvad du skal gøre anderledes, for at få det du gerne vil have i dit liv.

Det hjælper jeg dig med.

Når du går i terapi hos mig lærer du at

· forstå dig selv

· tage dig selv alvorligt

· blive i stand til at række ud og få dine behov dækket

· mærke kærligheden til dig selv, dit liv og din partner

· sætte dine grænser, så de bliver respekteret af dig selv og af andre

· tackle dine følelser, så de bliver mere hensigtsmæssige for dig og dit liv

· blive klogere på hvorfor du er lige præcis som du er og gør som du gør

· skabe et liv i overenstemmelse med hvem du er

Gennem samtale med mig, kan du få indsigt i dig selv og dine mønstre. Når du i højere grad kender og forstår dig (også på et følelsesmæssigt plan), så kan du ændre de områder af dit liv, som ikke fungerer.

Terapi handler altså om at få indsigt i dig.

Vil du tage ansvaret for at skabe det liv, du ønsker dig at leve?

Så ring 23 80 60 16 eller skriv til mig, jeg hjælper dig videre.

Kærlig hilsen Katrine

Vil du have min gratis e-bog & nyhedsbrev?

Email
Postnummer