Mød mig på TV, i din radio og din daglige avis

Jeg har heldigvis ofte mulighed for at komme bredt ud i medierne med mine budskaber om kærligheden og parforholdet og det er jeg glad og taknemmelig over. På den måde kan jeg hjælpe og inspirere mange flere end jeg kan i min praksis og i mine forløb.

Her er jeg ekspert i en artikel i Berlingske om hvorfor kærestesorg gør så ondt og hvad man kan gøre, for at komme videre efter et broken hart. Læs med HER.

·

 

·

Her svarer jeg på lytterspørgsmål i P4 om hvordan parforholdet og kærligheden kommer bedst gennem coronakrisen. Lyt med HER. Jeg kommer på 32 minutter og 29 sekunder inde i programmet.

·

Her udtaler jeg mig til en artikel til TV2 online om at være en god kæreste. Eller det modsatte. Du kan læse med HER.

·

Den 24. marts 2020 var jeg både i P3 og P4 og svare på lytterspørgsmål om parforholdet under coronakrisen. Du kan lytte med HER.

·

Jeg bliver med jævne mellemrum interviewet til Berlingske, når de skal bruge inspiration til parforholdet. Her giver jeg fem råd til at få parforholdet godt gennem coronakrisen. Læs med HER.

·

Jeg er også blevet interviewet til Ritzau om gode råd til parforholdet under coronakrisen og den artikel kom blandt mange andre i msn.com og du kan læse den HER.

·

Her bliver jeg interviewet i GO Morgen Danmark på TV2 på Valentins dag 14. februar 2020 om singler og kærlighed. Se med HER.

·

Her er jeg med i Feminas podcastserie Kloge Koner om hvilken betydning det har for din relation til mænd, hvis du er vokset op med en fraværende far. Lyt med HER.

·

I den her podcast taler jeg med Mannah Guldager fra Lyden af et bedre liv om kærlighed og parforhold. Der ligger en lille videosnas på Facebook HER. Du kan høre den fulde podcast HER.

·

Her bliver jeg interviewet til Go Morgen Danmark på TV2 på mændenes internationale kampdag den 19. november 2019 i forbindelse med udgivelsen af min bog “Krisen der forandrede mit liv”, hvor 12 mænd fortæller om at være i krise, om vejen igennem og livet på den anden side. En af de mænd, som har deltaget i mit mandegruppeforløb var med og fortalte om sin proces.

Se med HER.

·

Her er et par interviews mere til Berlingske Tidende (for abonnenter). Du kan læse artiklen, om at lægge ansvaret for sin egen lykke over på din partner HER.

Om den langvarige kærlighed HER.

Om fem faresignaler på, at du som mand er på vej ind i en midtvejskrise HER.

Her er en artikel om hvorfor nogle mænd fravælger deres børn. Læs med HER.

·

Jeg skriver fast for Alt for damerne hver tredje uge om kærlighed, parforhold, selvværd, identitet, kvindeliv med meget mere. Læs med i bladet.

·

Jeg var med i podcastserien Det Halve Liv om at skulle dele sine børn. Du kan lytte med i de fire gratis episoder HER.

·

I sommeren 2018 deltog jeg i en podcast på P1 “Hvorfor har jeg ikke en kæreste”. Det blev den anden mest hørte podcast den sommer. Du kan høre den HER.

·

Tidligere skrev jeg for Modemagasinet IN, du læse mine klummer HER.

·

Her bliver jeg interviewet til Femina om hvorvidt relationen til din far, da du var en lille pige, præger dit valg af mænd. Læs den HER.

·

Jeg har også skrevet for Jyllandspostens tillæg VIVA og de klummer kan du læse nogle af dem på min blog HER.

Om forskellighed, som holder passionen ved lige HER.

Og om hvordan du spotter tegnene på at skilsmissen nærmer sig HER.

Der er mange endnu. Du kan Google Jyllandsposten og Katrine Axholm, så skal du se løjer.

·

I 2018 lavede jeg et spændende samarbejde i forbindelse med Det Kongelige Teaters opsætning på Ingmar Bergmans Scener fra et ægteskab med Sofie Gråbøl og Morten Kirkskov. Samarbejdet bestod i en podcast hvor jeg kommenterer på scenerne fra stykket. Det varer 15 minutter og du kan downloade det gratis HER.

·

I 2018 var parforholdsekspert i seks TV3 programmer sammen med parterapeut Martin Østergaard. Kærlighed i Krise kan du se gratis HER.

Herunder er et par sneakpeeks, som det hedder på tv sprog.

· I sommeren 2016 var jeg med til at caste deltagere til “En kæreste til mor”, som blev sendt på Kanal 4 i løbet af efteråret 2016. Du kan se programmerne HER.

· Jeg har i foråret 2016 castet deltagere til et projekt for TUI, hvor de sendte to singler afsted til et nyt luksusresort, for at se om kærligheden kunne blomstre i de lækre omgivelser.

· Her er jeg ekspert i DR2´s Temalørdag om utroskab. Lørdag den 7. december 2013. Se programmet HER.

· For et par år siden udtalte jeg mig om utroskab til julefrokosten til programmet Klubben på Radio Fyn.

· I Go´Morgen Danmark den 31. januar 2013 udtalte jeg mig om en ny datingform.

· I Go Morgen Danmark den 9. april 2012 blev jeg interviewet omkring takt og tone i dating

· Tilbage i 2013 var jeg terapeut for Oliver Bjerrehuus i programrækken Olivers Kamp på Kanal 4. Dem kan du se HER.

Har du brug for min hjælp til casting eller som kærlighedsekspert til dit radio eller tv program eller andet, så send mig en mail HER.

 

 

Vil du have min gratis e-bog & nyhedsbrev?

Email
Postnummer