Mand

Jeg tager stadig klienter under coronakrisen, da der er fin plads i min praksis til vi kan sidde med ordentlig afstand. Du kan finde en tid under booking øverst.

Jeg laver også terapi og parterapi over Skype eller telefonen. Send mig en mail HER for en tid.

Med nogle private udfordringer valgte jeg, at henvende mig til Katrine som min terapeut. Katrine var hurtig til at finde ind til de rigtige problemstillinger, hvilket kan være en udfordring i sig selv, når livet ind imellem bliver svært. Derudover var Katrine meget dygtig til, at belyse problemstillinger fra nye vinkler, hvorved mit eget løsningsrum blev større. Jeg oplever Katrine som værende særdeles kompetent indenfor sit fag. Derudover er hun en både kærlig og omsorgsfuld person. Jeg kan kun anbefale Katrine som terapeut. Mads 52 år.

De mænd som kommer hos mig, har især udbytte af sparringen med mig som kvinde. Mange af dem har en kone på min alder og fordi vi ikke har nogen følelser involveret, er det nemmere at tale om det, som optager dem. På den måde bliver samtalerne konstruktive og udbyttet lige til at tage med hjem og føre ud i livet.

Det tager mine mandlige klienter med sig fra samtalerne

· at livets udfordringer er mulighed for læring og udvikling

· større viden om hvordan de er skruet sammen som menneske og mand

· en følelse af at være maskuline og at kunne gøre en forskel

· klogere på sig selv og deres følelser

· mere bevidste om deres ønsker og grænser

· større viden om kvinder og hvordan vi fungerer

· værktøjer til at håndtere livets udfordringer

De har glæde af terapien både i deres parforhold, som ofte var udgangspunktet, men også som fædre og i deres arbejde.

I terapi hos mig: Gennem samtale med mig får du større forståelse for hvem du er og hvordan du er skruet sammen som mand. Når du ved det, har du værktøjskassen til at leve dit liv med dit fulde potentiale. Du vil føle dig rustet til at håndtere de udfordringer livet kommer med og du vil opleve, at du bliver bedre til at navigere i dit liv. På alle planer.

Kan du kende nogle af de her fordomme?

a) I terapi skal man hele tiden tale om sine følelser og sin barndom

b) En kvindelig terapeut vil aldrig kunne forstå, hvordan jeg som mand har det

c) Terapi er totalt navlebeskuende og ikke løsningsorienteret

d) I terapi taler man meget om sin barndom

e) Terapeuten analyserer mig og har løsningen på mit problem

f) At gå i terapi er en falliterklæring, for mig som mand

g) Den kvindelige terapeut er sikkert enig med min kone om at jeg er helt forkert

h) Terapi tager lang tid, koster mange penge og man kan ikke se nogle konkrete fysiske målbare resultater.

Book en session og bliv klogere. Se om en terapeutisk samtale er noget for dig. Giv mig et ring (23 80 60 16) eller send mig en mail HER, hvis du har spørgsmål inden terapien. Sessionen varer halvanden time og koster 1.500 kr. som du betaler ved booking. Se øverst.

Testemonials

Jeg kontaktede Katrine fordi jeg havde brug for en følelses- og behovsmæssig afklaring i mit parforhold, der på det tidspunkt var meget kompliceret. Forløbet hos Katrine har været intenst, meget udbytterigt og hjulpet mig betydeligt, både i forhold til mine indledende ønsker med terapien og i forhold til en mere generel personlig udvikling.

Katrine har hjulpet mig til, at komme i bedre kontakt med mine behov og at opnå en stærkere og mere bevidst kontakt til mine følelser. Disse forbedringer har haft stor positiv betydning i forhold til, at håndtere problemer med stress, konflikter i parforholdet og følelsesmæssig forvirring. Jeg vil anbefale Katrine til alle, der oplever konflikter, stress, ringe kontakt til egne behov, eller følelsesmæssig forvirring. Katrine har en meget virkningsfuld og intens metode til, at klarlægge og bevidstgøre følelser og behov samt disses betydning for de valg og prioriteringer, der er kilden til et mere tilfredsstillende liv.

Andreas 42 år

Efter en længere snak med en god veninde, der konsulterede Katrine, besluttede jeg at jeg også kunne trænge til lidt oprydning på øverste etage. Jeg betragtede mig i forvejen som en 95% lykkelig mand med styr på livet og det gør jeg stadig. Men jeg trængte til at se nogle af mine handlemønstre i et nyt lys.

Forløbet hos Katrine var enormt berigende og jeg fandt en masse meget konkrete tiltag i hverdagen, som udfordrer den jeg er – med stort udbytte. Tak til Katrine

Michael 42 år

Har I brug for parterapi, så læs mere under fanen øverst.

Lidt praktisk:

Formålet med at gå i terapi er, at du gennem indsigt i dig, finder hjælp, støtte og inspiration til at skabe den forandring i dit liv, som du ønsker dig.

Et terapeutisk forløb er baseret på ærlighed, åbenhed, tillid og engagement og er et samarbejde mellem dig og mig.

Samarbejdet indebærer at du er villig til at:

· mærke og tale om det, der optager dine følelser og tanker

· arbejde med dine muligheder og begrænsninger

· undersøge de valg og dermed også fravalg du træffer

· få øje på dit ansvar eller mangel på samme i forskellige relationer

Betaling og priser:

En terapeutisk samtale varer 90 minutter og koster kr. 1.500.

Parterapi varer ligeledes 90 minutter og koster kr. 1.750.

Du kan også få terapi over telefonen. Det koster 1.000 kr. for en time.

Betalingen sker ved booking. Se øverst på siden.

Afbud:

Eventuelt afbud kan ske gennem mailen, du har modtaget som bekræftelse på din booking. Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid.

Tavshedspligt:

Som psykoterapeut er jeg underlagt tavshedspligt, således at jeg ikke må videregive oplysninger om mine klienter til 3. mand. Dette gælder naturligvis ikke når jeg ifølge den gældende lovgivning har oplysningspligt til eksempelvis de sociale myndigheder eller politi.

Parkering:

Min praksis ligger på Frydenlundsvej 30, bygning E i 2950 Vedbæk. Der er fri parkering og der går jævnligt busser fra Vedbæk Station.

Vil du have min gratis e-bog & nyhedsbrev?

Email
Postnummer