Kvinde

Jeg tager stadig klienter under coronakrisen, da der er fin plads i min praksis til vi kan sidde med ordentlig afstand. Du kan finde en tid under booking øverst.

Jeg laver også terapi og parterapi over Skype eller telefonen. Send mig en mail HER for en tid.

· Lær at tage dig selv alvorligt!  · Tag ansvar for dine følelser! Kun du ved hvordan du har det!

· Få det du har brug for, og mere til, i alle relationer! · Lær at elske dig selv som den du er – med alt hvad du er!

· Gør dig uafhængig af andres meninger og mere stærk i dine egne · Udtryk dine behov og sæt dine grænser, med respekt for både dig og andre

· Bliv tydelig og klar – det behøver ikke at være svært og det gør så godt! · Lær at turde give dig hen og få det du inderst inde drømmer om

Jeg hjælper dig med at forstå dig selv. Når du ved hvad du gør og hvorfor du gør det, så bliver du i stand til at gøre noget andet. Det er en enorm befrielse at tage ansvar for dig og se dig selv, som den du er, med alle dine muligheder og dine begrænsninger. Du ved jo godt det ikke er de andres skyld, så når du oplever at tage ansvaret for dit liv i dine egne hænder, så ved du også, at du har magten til at ændre det, som ikke fungerer.

Jeg støtter dig i at træffe de valg, du har brug for i dit liv og hjælper dig med at se dig selv i et mere klart lys. På den måde vil du være bedre i stand til at skabe det liv du ønsker dig.

Pris for en individuel session som varer halvanden time er: 1.500 kr (se mere praktisk info, se bunden af siden)

Det siger klienterne om terapien

Kære Katrine. Ville bare lige sige tak for i dag. Det var virkelig noget, der rykkede, og jeg har gået og summet hele dagen og vil sikkert gøre det et pænt stykke tid endnu, til jeg er faldet helt på plads på en ny og bedre måde. Jeg satte stor pris på din store indfølingsevne og din evne til at ramme plet. Meget professionelt og meget sympatisk. Tak for din hjælp. Jeanette 45 år

Tusind tak for et fantastisk forløb fra parterapi over individuelle sessions til workshoppen og frem til nu. Hvad der “bare” startede ud i mit hoved som parterapi og en redningsplanke for mit parforhold – er blevet begyndelsen på en lang rejse ind til mig og i mig, en rejse der endnu ikke er slut – egentlig er den nok mest “bare” begyndt. 

Jeg var blevet tilskuer i mit eget liv og det var egentlig ikke særligt sjovt at se på. Jeg havde SÅ svært ved at tage de gode ting ind og arbejder, som du ved, stadig med det – både familiemæssigt og job mæssigt – det skete ligesom udenfor mig – væk fra mig! Men hold kæft hvor var jeg blevet god, til at huske hver en lille ligegyldig fejl eller dårlig oplevelse og så lige dunke mig selv med det hele tiden og så igen!

Det har været og er en rejse hvor dine observationer, relevante spørgsmål, omsorg og mentale kram samt ikke mindst kærlige “spark” og fantastiske humør, har givet mig modet til at se mig selv i øjnene, finde mig selv – blive tydeligere overfor mig selv og andre … Jeg er stadig på vej – Tine er undervejs. Jeg har savnet hende! Helt uendelig meget! Men nu er hun her mere og mere. Så jeg ved at jeg kommer ud og frem stærkere og mere tydelig end nogen sinde før!

Efter alt for megen laden stå til og holden afstand til mig selv og ikke mindst de mennesker der betyder mest i min hverdag har jeg endelig forstået at jeg må tage mig selv alvorlig – være mig – på godt og ondt (hvor fortærsket det end lyder) … Jeg har ikke prioriteret eller troet på mig selv i lang tid og havde helt glemt hvordan! Er faktisk ikke sikker på jeg nogen sinde før har vidst hvordan?! Jeg har ikke lært det?! Jeg havde mistet lysten, gnisten og kreativiteten og var nok længere ude end jeg selv vidste og ville indrømme … jeg bliver så trist over det men og så rørt og glad for nu at se fremad.

Jeg var blevet en sur, træt, indelukket, selvudslettende og sulten kvinde, der ikke kunne finde vej – nu kan jeg se en klar vej ud af hængedyndet og tågen, jeg kan se mig og jeg nyder livet igen 😉 Du har været et utrolig skelsættende bekendtskab.

Så af hjertet tak for din tålmodighed og realistiske tilgang til mig! Og dette er IKKE en tak for nu mail – jeg kommer til at arbejde med det her en rum tid!  Tine, 38 år 

Jeg kom til dig efter flere år i følesesmæssig turbulens. Jeg var præget af stress, dødsfald, jeg blev forladt af  min kærste og fik   konstateret modermærkekræft. Da jeg læste et af dine indlæg på bloggen, tænkte jeg at du kunne hjælpe mig.

Jeg havde brug for hjælp til

 · Få styr store følelsesmæssige dyk i forhold til eks-kæreste 

 · Forholde mig til modemærkekræften, uden det var ødelæggende for min hverdag.

 ·  Få værktøj til at kontrollere graden af, at være ked af det.

De problemer jeg kom med, fik jeg efter få gange hos dig, ret god kontrol over. Dog dukkede der lige lidt mere op i “rygsækken” end jeg havde forventet. Det var hårdt og det var godt.

Jeg har arbejdet med

· Mit forhold til min far (relationer til mænd…OMG..kæmpe arbejde ligger forude) 

· Følelsen af altid at være “mærkelig”

· Mit forhold til mig selv

· Gi’ mig selv lov til at være ked af det

 Mit forløb hos dig, har været en hård følelsesmæssig proces, som jeg er klar over, slet ikke er slut endnu. Jeg er vildt glad for min “mentale værktøjskasse” og den er i brug hver dag. Det er ikke alt værktøjet jeg mestrer lige godt, men øvelse gør vel mester!

Du skal vide at jeg er dybt taknemlig over din hjælp, selvom det har været og stadig er en hård omgang at se mig selv i øjnene. Jeg har flere gange været i tvivl om det var rigtigt at blive ved. Jeg ved at der ligger en masse mentalt arbejde forude, men jeg er med din fantastiske hjælp, klædt på til at smøge ærmerne op og komme igang” Anne 41 år

Jeg har lært så meget om mig selv igennem mit arbejde hos dig. Jeg er blevet meget mere bevidst, og bedre til at handle i mange situationer. Jeg har lært at komme ned og mærke hvad der sker i mig selv, og på den måde ved jeg, hvad jeg har brug for og hvor mine grænser går. Jeg er så glad for at jeg tog mig selv alvorligt og søgte din hjælp. Lonnie 42 år

Lidt praktisk:

Formålet med at gå i terapi er, at du gennem indsigt i dig, finder hjælp, støtte og inspiration til at skabe udvikling og forandring i dit liv.

Et terapeutisk forløb er baseret på ærlighed, åbenhed, tillid og engagement og er et samarbejde mellem dig og mig.

Samarbejdet indebærer at du er villig til at:

· mærke og tale om det, der optager dine følelser og tanker

· arbejde med dine muligheder og begrænsninger

· undersøge de valg og dermed også fravalg du har

· få øje på dit ansvar eller mangel på samme i forskellige relationer

I terapien er jeg:

· nærværende og respektfuld

· undersøgende overfor de forhold der kommer frem i terapien

· ansvarlig for de terapeutiske rammer

· bevidst om mine begrænsninger som terapeut

· løbende under efterudddannelse og supervision

Dit ansvar som klient:

Som klient er du ansvarlig for at overholde den aftalte mødetid og det er mit ansvar, at afslutte sessionen. Hvis du kommer for sent slutter vi som aftalt og du betaler stadig fuld pris. Du betaler derimod ikke for eventuel overskreden tid.

Betaling og priser:

En terapeutisk samtale varer 90 minutter og koster kr. 1.500.

Parterapi varer ligeledes 90 minutter og koster kr. 1.750.

Du har også mulighed for at få terapi over telefonen (evt. på Skype). Det koster 1.000 kr for en time, hvor jeg ringer dig op.

Betalingen sker ved bookningen under booking øverst på siden eller pr. mail og derved kontant ved afslutningen af sessionen. Jeg tager ikke dankort.

Du vil modtage en kvittering.

Afbud:

 

Skal kan ske gennem den mail, du har modtaget, som bekræftelse på din booking. Afbud skal ske senest 24 timer før aftalen.

Tavshedspligt:

Som psykoterapeut er jeg underlagt tavshedspligt, således at jeg ikke må videregive oplysninger om mine klienter til 3. mand. Dette gælder naturligvis ikke, når jeg ifølge den gældende lovgivning har oplysningspligt til eksempelvis de sociale myndigheder eller politi.

Parkering:

Min praksis ligger på Frydenlundsvej 30, bygning E i 2950 Vedbæk. Der er bus fra Vedbæk Station og fri parkering.

Mail: katrine@axholm.com

 


Vil du have min gratis e-bog & nyhedsbrev?

Email
Postnummer