web_krisenderforandredemitliv

“Krisen der forandrede mit liv – 12 mænd fortæller” Ny bog.

I min nye bog “Krisen der forandrede mit liv” fortæller 12 mænd om at tage deres liv op til revision efter utroskab, en krise, en skilsmisse eller noget helt fjerde.

De fortæller hudløst og ærligt om deres liv og om hvad der hjalp dem til at komme igennem og ud på den anden side. Til mere livskvalitet, mere nærvær og en oplevelse af at helt ok, som dem de er.

Bogen koster 200 kr. inklusiv porto og kan bestilles HER.

Her kan du læse et uddrag af bogen:

Min kone og jeg havde været ude og spise sammen en aften. Børnene blev passet. Vi blev uvenner og tonen blev hård. Det gør den altid mellem os. Hvis den ene føler sig afvist, så kommer der en hård bemærkning tilbage og så kører konflikten. Det blev perfidt den aften. Hvislende ondskabsfuldheder føg hen over bordet, så de andre ikke hørte det.

I dag tænker jeg, at den konflikt var dråben, som fik bægeret til at flyde over hos mig. Vi skiltes som uvenner og jeg cyklede hjem gennem mørket og så kom tårerne. For første gang i mit voksne liv græd jeg. Fuldstændig ude af mig selv. Jeg kunne ikke holde tårerne tilbage. De flød uhæmmet. Det var dybt grænseoverskridende for mig. Jeg er en mand i kontrol. Jeg tuder fandme ikke. Ikke over noget. Selv ikke da min datter var meget syg, da hun var ganske lille græd jeg. Jeg knuser problemer. Finder en løsning. Handler. Jeg cykler ikke rundt i byen og græder, slet ikke uden at vide, hvad jeg er ked af.

Det var godt det regnede den aften. Jeg endte nede ved vandet og stod der og kiggede ud over det sorte hav og tænkte, nu har jeg tabt besindelsen. Det næste bliver at jeg bliver låst inde et sted og nøglen bliver smidt væk. Jeg er blevet sindssyg og der er ikke nogen vej tilbage til et almindeligt liv herfra. Jeg havde fuldstændig mistet mig selv, som jeg stod der og stirrede ud over vandet. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Som om jorden forsvandt under mig. På et tidspunkt vendte virkeligheden tilbage, da jeg opdagede at jeg frøs. Så cyklede jeg hjem.

Krisen der forandrede mit liv

Der er ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vil du have min gratis e-bog & nyhedsbrev?

Email
Postnummer