klogekoner

Hør mig i Kloge Koner Podcast med FEMINA

Jeg har været så heldig at blive inviteret med i månedsmagasinet Feminas podcastserie Kloge Koner.

Du kan lytte med i afsnittet, hvor jeg taler med chefredaktør Camilla Kjems om microcheating om grænsen mellem flirt og utroskab. Det er afsnit 11, så du skal scrolle lidt dernedad. Lyt med HER.

Du kan lytte med i afsnittet, hvor jeg taler med journalist om Tine Bendixen om hvordan vi som kvinder er påvirket af vores far og hvad vi har lært af ham, om relationen og kærlighed til mænd. Tine er vokset op uden sin far, så hvilken betydning har det haft for hendes forhold til mænd? Det kan du blive klogere på her. Det er episode 5, så du skal ogsåscrolle lidt. Lyt med HER.

God fornøjelse.

Der er ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vil du have min gratis e-bog & nyhedsbrev?

Email
Postnummer