karlighed-i-krise

Foredrag om Kærlighed i krise

karlighed-i-krise

Den vakse læser ved at parterapeut Martin Østergaard og jeg seks tirsdage mellem marts og april har hjulpet par rundt omkring i Danmark med deres udfordringer med kærligheden i programmerne Kærlighed i Krise på TV3. Du har kunne komme med helt ind i stuen og følge med i parrenes proces og udvikling og forhåbentlig har du også kunne genkende dig selv eller blive inspireret til at gøre noget nyt og bedre for dit eget forhold. Det er i hvert fald meningen med programmerne.

Du kan se programmerne gratis HER.

Martin og jeg har besluttet at sætte et foredrag op og du har mulighed for at komme med, hvis du bor i køreafstand til København. Hvis du gerne vil have os til Fyn eller Jylland, så send lige en mail HER, så ser vi på det.

Foredraget foregår torsdag den 24. maj i Havnegade 29 i København K. Lige ved Nyhavn. Billetter koster 250 kr. som du kan bestille lige HER.

Martin og jeg vil fortælle om hvilke udfordringer vi møder i vores praksis og hvordan vi arbejder med par i krise. Hvad bakser danskerne med og hvorfor? Hvad gør vi for at hjælpe dem og virker det så? Er det bedre at blive sammen end at blive skilt selvom man har det svært og hvem ved hvornår nok er nok?

Med den afsindige 🙂 kendisfaktor vi nu har fået, vil vi selvfølgelig også fortælle om hvordan det har været at lave parterapi på tv og om vi overhovedet har været i stand til at at hjælpe de par, som har deltaget i programmerne på trods af et kamerahold i nakken.

Kom og bliv klogere på dig, din kærlighed og spørg om alt det du har lyst til eller sid og lyt med og bliv inspireret til dit eget parforhold.

Pris pr. billet er 250 kr og du kan bestille dem HER.

Martin og jeg glæder os til at se dig og der vil selvfølgelig være mulighed for at købe og få signeret både Martins bøger og mine Lovelife cards på aftenen.

Der er ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

Vil du have mit nyhedsbrev?

Email address
Postnummer